МЕЂУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „РАСКРШЋА МЕЂУНАРОДНОГ КРИВИЧНОГ И КРИВИЧНОГ ПРАВА – РЕФОРМА ПРАВОСУДНИХ ЗАКОНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“

МЕЂУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „РАСКРШЋА МЕЂУНАРОДНОГ КРИВИЧНОГ И КРИВИЧНОГ ПРАВА – РЕФОРМА ПРАВОСУДНИХ ЗАКОНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“

Уважене колегинице и колеге,

Удружење за међународно кривично право организује своју 23. међународну научну конференцију на тему „Раскршћа међународног кривичног и кривичног права – реформа правосудних закона Републике Србије“. Конференција ће се одржати на Палићу у периоду од 16. до 19. јуна 2023. године.

Удружење је препознало историјски тренутак у којем се налази како међународно кривично право, тако и унутрашње кривично право Републике Србије, те је сходно томе и формулисало овогодишњу општу тему. Посебно смо имали у виду нови организациони амбијент у којем ће убудуће радити српско правосуђе, па смо стога одлучили да у склопу конференције организујемо и округли сто на тему нових правосудних закона у Републици Србији.

Задовољство нам је да Вам овим путем упутимо позив за учешће на конференцији. Учесници конференције који желе да излажу свој писани рад, а који ће касније бити објављен у зборнику, треба да до 1. априла 2023. године на мејл адресу udruzenje.mkp@gmail.com пошаљу назив свог рада, док би цео рад требало да доставе до 15. маја 2023. године. Правила цитирања и форматирања текста доступна су овде. Сви радови биће прослеђени на анонимну рецензију. Оквирни програм рада конференције биће накнадно објављен.

Учесници конференције биће смештени у Студентском одмаралишту „Палић“, где ће се одвијати и радни део конференције. Цена по особи износи 12 000 динара. Наведена цена важи док има расположивих смештајних капацитета у Студентском одмаралишту „Палић“.

Изузетно, за лица која буду истовремено и учесници међународног научног тематског скупа „Саобраћај, криминалитет и урбана безбедност“ у организацији Института за криминолошка и социолошка истраживања на Палићу 14. и 15. јуна 2023. године, цена ће износити 10 000 динара

Плаћање се врши преко фактуре коју заинтересованим правним лицима, предузетницима и другим субјектима (адвокатским канцеларијама и слично) доставља Удружење за међународно кривично право. Уколико плаћање желите да извршите као физичко лице, потребно је да о томе обавестите Удружење како бисте добили одговарајуће информације. За све информације будите слободни да нам се обратите на мејл udruzenje.mkp@gmail.com или позивом на број телефона секретара Удружења 063346732.

 

С поштовањем,

[tx_row]
[tx_column size=“1/3″]проф. др Миленко Крећа
председник Удружења [/tx_column]
[tx_column size=“1/3″]проф. др Милан Шкулић
председник Организационог одбора Конференције[/tx_column]
[/tx_row]

Београд, март 2023. године